iPhone 12 aangekondigd, welke telefoonhouder past?

We hebben wat langer moeten wachten i.v.m. COVID-19, maar vandaag was het dan zover: het iPhone-event van 2020! Een van tevoren opgenomen presentatie die voor iedereen te bekijken was. Tijdens de presentatie heeft Apple o.a. de iPhone 12 onthuld. En dat in meerdere varianten!

iPhone 12 kenmerken

 • Nieuw design met strakke zijkant, gemaakt van aluminium.
 • Dubbele camera aan de achterkant, met flitser en microfoon.
 • Vijf kleuren: zwart, wit, rood, groen en blauw.
 • 6,1-inch Super Retina XDR-display (60Hz) van OLED, met dunnere schermranden dan de iPhone 11.
 • Scherm van Ceramic Shield, steviger en krasbestendiger dan vorige generatie schermen.
 • Night Mode werkt op alle cameralenzen, ook de ultra-groothoeklens.
 • Supersnelle A14-chip met nieuwe mogelijkheden op het gebied van graphics en prestaties.
 • 5G (in Nederland op 700 MHz-frequentie)
 • Prijs: vanaf €909,-
 • Pre-order vanaf: 16 oktober
 • Beschikbaar vanaf: 23 oktober

Welke telefoonhouder voor mijn iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is de kleinste iPhone van de afgelopen jaren. Met afmetingen van 131,5 x 71,5 x 7,4 mm en een gewicht van 133 gram is de iPhone 12 mini geschikt voor bijna alle telefoonhouders. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de Celly Minigrip Pro iPhone 12 mini telefoonhouder. Een minimalistische telefoonhouder die past in elk interieur. Mocht je liever een andere telefoonhouder hebben voor je iPhone 12 mini, dan hebben we ook iPhone 12 mini voorruit telefoonhouders, iPhone 12 mini dashboard telefoonhouders en iPhone 12 mini ventilatierooster telefoonhouders.

Welke telefoonhouder voor mijn iPhone 12 (Pro)

De iPhone 12 is de het nieuwe flagship model van Apple. Met afmetingen van 146,7 x 64,2 x 7,4 mm en een gewicht van 162 gram past de iPhone 12 op/in alle telefoonhouders. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de Baseus Gravity iPhone 12 (Pro) telefoonhouder. Een telefoonhouder die je bevestigt op vlakke ondergronden zoals een voorruit of dashboard. Mocht je liever een andere telefoonhouder hebben voor je iPhone 12 (Pro), dan hebben we ook iPhone 12 (Pro) voorruit telefoonhouders, iPhone 12 (Pro) dashboard telefoonhouders en iPhone 12 (Pro) ventilatierooster telefoonhouders.

Welke telefoonhouder voor mijn iPhone 12 Pro Max

De iPhone 12 Pro Max is de grootste iPhone die is aangekondigd door Apple. Zelfs voor een iPhone met afmetingen van 160,8 x 78,1 x 7,4 mm en een gewicht van 226 gram hebben wij telefoonhouders. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de Baseus Mini Elektrische iPhone 12 Pro Max telefoonhouder. Een telefoonhouder die je bevestigt aan je ventilatierooster en die middels een infraroodsensor zelf sluit. Mocht je liever een andere telefoonhouder hebben voor je iPhone 12 Pro Max, dan hebben we ook iPhone 12 Pro Max voorruit telefoonhouders, iPhone 12 Pro Max dashboard telefoonhouders en iPhone 12 Pro Max ventilatierooster telefoonhouders.

Kom je er niet uit of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust contact op met ons! 

Heb je het Apple Event gemist? No worries. Je kunt het terugkijken op YouTube: