De top 5 telefoonhouders van 2021, dit zijn ze

Net als vorig jaar hebben wij weer een overzicht van de top vijf telefoonhouders, maar dan in 2021. Het is een lastig jaar geweest met lockdowns en ook de auto werd minder gebruikt. Toch proberen wij een zo goed mogelijk overzicht te maken van de beste telefoonhouders. Deze zijn gebaseerd op de feedbackscore van gebruikers en het aantal verkochte telefoonhouders per type. Ben je zelf op zoek naar een (nieuwe) telefoonhouder, dan kun je gebruik maken van deze lijst. Zit er niks voor je tussen? Bekijk dan ons artikel over hoe je een keuze maakt tussen telefoonhouders.

Baseus Gravity Mini universele telefoonhouder

Dit jaar staat op nummer één de Gravity Mini van het merk Baseus. Deze telefoonhouder steek je in het ventilatierooster van je auto door de knop aan de achterkant in te drukken. De telefoonhouder klemt zich aan je rooster en zo blijft deze stevig op zijn plek. Het is een vrij kleine telefoonhouder met een gelikt design. De naam 'Gravity' komt van de term 'zwaartekracht', wanneer je namelijk je telefoon in de houder plaatst klemt de telefoonhouder door de zwaartekracht (gewicht van je telefoon). Aan de onderkant blijf je ruimte overhouden, zodat je je smartphone kunt opladen.

Baseus Gravity Mini telefoonhouder bestellen >

 

Tetrax Fix magnetische telefoonhouder

Dit jaar staat de 'Fix' van het merk Tetrax op nummer twee. Deze telefoonhouder werkt op basis van kleine magneten. Op een gladde en vlakke ondergrond zoals bijvoorbeeld het dashboard plak je de Tetrax Fix. Het is een gepatenteerde telefoonhouder die uit vier Neodymium magneten bestaat. Deze magneten weerstaan krachten tot wel 5 G. In de verpakking zitten twee magneetjes die je op de achterkant van je telefoon of hoesje kunt plakken. Deze telefoonhouder is geliefd door gebruikers omdat hij heel klein is (20 mm) en daardoor niet opvalt. Eenmaal bevestigd hoef je alleen maar je telefoon er tegenaan te 'klikken.

Tetrax Fix telefoonhouder bestellen >

UGREEN 360 ventilatierooster telefoonhouder

Op nummer drie staat dit jaar de universele telefoonhouder van het merk UGREEN; de 360. Een telefoonhouder besteld door mensen die weinig ruimte willen 'verspillen' aan een autohouder. Je plaatst deze telefoonhouder in je ventilatierooster en het lijkt net alsof deze bij de standaard uitrusting van je auto hoort. Je telefoon druk je van links naar rechts in de telefoonhouder en je bent klaar om te rijden. De UGREEN 360 kun je makkelijk draaien, vandaar ook de naam 360.

Baseus 360 telefoonhouder bestellen >

Baseus Light Qi 15W telefoonhouder met draadloos opladen

Op nummer vier staat de Baseus Light Qi 15W telefoonhouder waarmee je draadloos je telefoon kunt opladen in de auto. Met Qi kun je draadloos je telefoon opladen. De Baseus Light Qi telefoonhouder bevestig je aan je ventilatierooster, dashboard of voorruit. De stekker sluit je aan op de usb-stekker in de auto of op een usb autolader. Wanneer je je smartphone in de houder plaatst begint deze meteen op te laden. Zo hoef je nooit meer je oplaadkabel in je telefoon te prikken wanneer je weg wilt rijden.

Baseus Light Qi 15W telefoonhouder bestellen >

Baseus Cube Gravitational universele telefoonhouder

Als laatste in de top vijf, maar zeker niet minder dan de andere toppers; de Baseus Cube Gravitational. Dit is een telefoonhouder voor je ventilatierooster die je eenvoudig kunt verstellen. Net als de Gravity Mini plaats je de telefoon in de houder en 'knijpt' de houder je telefoon vast. Met één beweging plaats je de telefoon in je houder, en net zo makkelijk haal je deze er weer uit.

Baseus Cube Gravitational telefoonhouder bestellen >

Het zit er weer op; dit was het overzicht van 2021. Wij hopen dat we je een beetje op weg kunnen helpen met de keuze voor een nieuwe telefoonhouder. Mocht je nog vragen hebben, je kunt ons altijd een berichtje sturen!
2021AutohouderTelefoonhouderTop 5