Dit zijn de top 5 telefoonhouders van 2020

Het einde van dit jaar nadert en naast 'Jouw Spotify jaar' en 'meest gelikete Instagram posts' komen ook wij zoals elk jaar weer met een overzicht van de top vijf telefoonhouders. Deze zijn gebaseerd op de feedbackscore van gebruikers en het aantal verkochte telefoonhouders per type. Ben je zelf op zoek naar een (nieuwe) telefoonhouder, dan kun je gebruik maken van deze lijst. Zit er niks voor je tussen? Bekijk dan ons artikel over hoe je een keuze maakt tussen telefoonhouders.

Tetrax Fix magnetische telefoonhouder

Met stip op één staat de 'Fix' van het merk Tetrax. Deze telefoonhouder werkt op basis van kleine magneten. Op een gladde en vlakke ondergrond zoals bijvoorbeeld het dashboard plak je de Tetrax Fix. Het is een gepatenteerde telefoonhouder die uit vier Neodymium magneten bestaat. Deze magneten weerstaan krachten tot wel 5 G. In de verpakking zitten twee magneetjes die je op de achterkant van je telefoon of hoesje kunt plakken. Deze telefoonhouder is geliefd door gebruikers omdat hij heel klein is (20 mm) en daardoor niet opvalt. Eenmaal bevestigd hoef je alleen maar je telefoon er tegenaan te 'klikken.

Tetrax Fix telefoonhouder bestellen >

Baseus 360 magnetische telefoonhouder

Op nummer twee staat de universele magnetische telefoonhouder van het merk Baseus; The 360. Een telefoonhouder besteld door mensen die voor het gemak van een magnetische telefoonhouder willen gaan, maar niks willen plakken op het dashboard van de auto. Je bevestigt de telefoonhouder eenmalig aan het ventilatierooster en plakt de magneet op je telefoon of op je hoesje. Net als de Tetrax Fix 'klik' je je telefoon vast en kun je beginnen met autorijden. De Baseus 360 is er in de kleuren zwart-zilver en zwart-goud. Een andere handige eigenschap is dat de telefoonhouder een 'mini-houder' heeft voor je usb-kabel. Zo heb je nooit meer last van een rondslingerend kabeltje.

Baseus 360 telefoonhouder bestellen >

Universele magnetische telefoonhouder Baseus 360

Celly Flex 14 universele telefoonhouder

De Celly Flex 14 staat op nummer drie. Deze universele telefoonhouder is geschikt voor bijna elke (max. 90 mm breed) telefoon. Het is een simpele telefoonhouder die je op je voorruit kunt bevestigen. De zuignap werkt erg goed en door de speciale 'klik-bevestiging' is deze extra stevig. Deze telefoonhouder is geliefd bij mensen die niet met magneten willen werken en de telefoon in het zicht van de weg willen hebben. Er zit een ring bij zodat je deze houder ook kunt gebruiken als dashboard telefoonhouder.

Celly Flex 14 telefoonhouder bestellen >

Celly Flex 14 universele telefoonhouder voor voorruit of dashboard

Celly Ghost Duopack magnetische telefoonhouder

Op nummer vier staat de Celly Ghost Duopack. Dit is een magnetische telefoonhouder voor je ventilatierooster. De Ghost Duopack wordt vooral gekocht tijdens de feestdagen of voor verjaardagen. Er zitten namelijk twee telefoonhouders in de verpakking. Perfect als geschenk om er zelf ook nog wat aan te hebben ;). Je plaatst de telefoonhouder in het ventilatierooster en plakt de magneet op je telefoon of het hoesje. Met één beweging 'plak' je de telefoon voortaan tegen de houder.

Celly Ghost Duopack telefoonhouder bestellen >

Celly Ghost Duopack telefoonhouder

Baseus Gravity Qi telefoonhouder met draadloos opladen

Als laatste in de top vijf, maar zeker het noemen waard; de Baseus Gravity Qi telefoonhouder waarmee je draadloos je telefoon kunt opladen in de auto. Een techniek wat al een paar jaar bestaat, maar met Qi kun je draadloos je telefoon opladen. De Baseus Gravity bevestig je aan je ventilatierooster en sluit je aan op de usb-stekker in de auto. Vervolgens kun je je smartphone in de houder plaatsen en deze begint meteen op te laden. Uiteraard moet je telefoon wel draadloos opladen ondersteunen. Nooit meer dat gepriegel met je kabel en je telefoon. Gewoon instappen in de auto, telefoon simpel in de houder stoppen en wegrijden!

Baseus Gravity Qi telefoonhouder bestellen >

Baseus Gravity Qi telefoonhouder met draadloos opladen